Friday, 22 April 2011

I'm Not Okay

?????????????????????????????????????????? it blank in my mind... i dun know why... it nothing! i feel so stupid... yeaa... feel stupid when loving U.... n.. i want say this! "fucking shit!"

Thursday, 21 April 2011

ka nybak! wuawua... nda bulih SPA.. duh... sedih mat! ape laa nsb ku tok... hemm... nda ngwa mhe... angka tuhan ingn kan aku truskn form six ku... bserah smua nyak gek tuhan.. arap laa ku bjya dlm form six... smua tok tuk aku mpu ngau mmy n bpa ku... aku ngai mhmpakn duai ya..... impain ku! ku ingn mbwa sgulung ijazah untk duai ya.... amen! puji tuhan...

chaiiy0o!

gangster sad love poems good life

lerrie!!!

Wednesday, 20 April 2011

hemm.. having bad feeling today.. dun know why... i feel something missing in my life... actually i miz my kazen... especially... my twin .. abab.. rebeca... i feel lonely today... i miz when we laughing together... shopping together... cooking together... we also take bath together.. except rbecca laa.. haha! hummm... " cuz! im soe... "

Sunday, 17 April 2011

hate this situation!

huh ! tusah2 kitai mensia tok.. du nylh ke urg... ulah jaik nak nbuh bmai... ndai urg ngmai kitai jaik t ktai mpu nda jaik... siasat dulu apa yg blaku... bru ulh bjaku suka aty! urg bs mhe prasaan! amt mhe kmi tok jaik tp nda kla mai urg... kmi jaik.. jaik kmi mpu... ndai ary ka ngmai urg... nda alai  ktai buru orang t urg ka bgulai ngau kitai.. ndai hak kitai dia....

lerrie.. lerrie.. n lerrie... u re the only one i love..
kisah tntang aku dan dia~

Monday, 11 April 2011

jLlZ

Setiap orang mempunyai makna cinta yang tersendiri. Ada yang kata, cinta itu menyakitkan dan jangan kau hampirinya. Tetapi, ada juga yang kata, cinta itu mengasyikkan sehingga kau akan terbawa-bawa dengan ombak asmaranya. Dan ada juga yang kata, cinta itu indah dan tiada ungkapan yang dapat menyatakan maksud cinta yang sebenar.
Bagi yang mengatakan bahawa cinta itu menyakitkan, ianya memang benar. Walau sepadan mana pun sepasang kekasih itu, akan ada juga masalah yang timbul. Ianya boleh diibaratkan, langit tak semestinya sentiasa cerah. Dalam berkapel ini, kita memang tidak boleh lari dari masalah. Bahkan, kita sendiri yang perlu menghadapinya dan juga menyelesaikan masalah tersebut.
Kesakitan cinta ini makin terasa ngilunya apabila sebuah pasangan itu hancur musnah. Apa yang dijanjikan selama ini, menjadi dusta belaka. Ketika baru sahaja clash, semuanya menjadi tak kena. Semuanya dipersalahkan. Itu tak betul, ini tak betul. Terasa diri ini dihimpit oleh sebuah keretapi dan tiada siapa yang ingin menolong.
Jadi, sekiranya anda ingin bercinta dengan seseorang, ingatlah. Cinta ini tak semuanya indah. Dan anda perlu bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan yang berlaku. Yang pasti, dalam percintaan akan ada pasang surutnya perhubungan. Cuma kita tidak tahu, bila ia akan berlaku. Mungkin hari ini, esok, lusa dan bila-bila masa.

mmmm ~

miss everthing about u..

http://youtu.be/oafslxEX6Mc

love~

According to the Bible: “Love is patient. Love is kind. It is not jealous nor conceited nor proud…” As an abstract concept, love refers to a deep feeling of tender caring for another person. It is any number of emotion and experiences related to a strong sense of affection and attachment. Love acts as a major facilitator of interpersonal relationships and is one of the creative arts most common themes. Love is classified into 4, namely: romantic, platonic, familial and religious. The heart symbol is a traditional icon representing love.